De ce am început să scriu acest articol? Poate pentru că m-a influențat campania celor de la PRO TV „Salvează România Frumoasă”.

     Pe scurt, România este frumoasă datorită peisajelor naturale și a istoriei sale bogate.

    Traversată de apele Dunării, România are un scenariu sensibil, incluzând frumoșii și împăduriții Munți Carpați, Coasta Mării Negre și Delta Dunării, care este cea mai mare deltă europeană atât de bine păstrată.

     Cu rolul de a puncta peisajele naturale sunt satele, unde oamenii de acolo trăiesc și mențin tradiițiile de sute de ani. În România este o abundență a arhitecturii religioase și a orașelor medievale și a castelelor.

      România dispune de un excepțional potențial balnear. În prezent există circa 160 de stațiuni si localități balneare, care în ultimii ani au cunoscut o amplă dezvoltare. Existența acestora a favorizat dezvoltarea turismului balneo-climateric și valorificarea lor pentru tratarea unor game largi de afecțiuni.

   Avem o țară, frumoasă, cu un potențial turistic extraordinar. Varietatea și armonia formelor de relief, diversitatea obiectivelor turistice sunt câteva din lucrurile de care ar trebui să fim mândrii. În schimb noi mergem la straini și ei vin la noi, bun așa! 🙂

Reclame