Perioada Craciunului este magica in fiecare an. Pentru mine, este momentul miracolelor, este vremea sarbatorilor si in fiecare an sper din tot sufletul sa ninga in noaptea de Ajun.
1.Familie, prieteni si mancare
Unul dintre aspectele importante ale acestei sarbatori este ca o celebrezi alaturi de cei pe care ii iubesti, familia si prietenii.Cand eram copil o asteptam cu nerabdare, toata familia impodobea bradul, intotdeauna cu o seara inainte de Craciun si asteptam sa vedem vine, nu vine Mosul! Dar venea de fiecare data cu sacul plin de cadouri pentru toata lumea. Oare imi mai da Mosul cadoul daca gresesc poezia? Intotdeauna primeam cadourile, dar nici nu am gresit-o niciodata. 🙂

                     548052_508806442473616_1798447274_n
Si cand am fost adolescenta, am avut aceleasi emotii in fata bradului, a surprizelor de sub brad. Imi place sa fac singura ornamente cu care sa-mi decorez casa, bradul si cutiile de cadouri, sa colind orasul pentru a ma bucura de vitrinele frumos impodobite, dar mai ales de feeria luminitelor!
Ador miroasul de cozonaci si de brad proaspat impodobit care se simte in toata casa, sa-mi umplu fructierele de portocale care niciodata nu miros ca la Craciun.
2.Colindele
Este ceva in muzica de Craciun care ne face mai linistiti si mai calmi. Imi aduc aminte cu drag de colindatorii care stau la poarta  si canta tot felul de colinde. Iubesc sa aud colinde de la geam. In copilarie, imi placea enorm sa merg si sa colind pe la usile oamenilor.
3. Filmele de sarbatori  fac din Craciun sa fie cu adevarat, Craciun. Aceste filme sunt vizionate la mine in casa macar o data la fiecare sarbatoare.
4.Cadourile
Este placut sa primesti cadouri, insa este incredibil sa privesti cum se schimba figura unei persoane iubite cand ii dai tu un cadou. Anul trecut am avut o sedinta de cumparaturi foarte haioasa, cand am cumparat cadouri pentru prieteni si famile.
5.Spiritul Craciunului
Nu este niciun dubiu ca oamenii sunt mult mai generosi in aceasta perioada. Asta iubesc cel mai mult la Craciun, ma face fericita!  Poti avea un Craciun fara cadouri daca ai in suflet spiritul sarbatorii nasterii Domnului.

Craciun Fericit tuturor!

Reclame