galaxy-note-10-1-for-the-queen

        Regina Marii Britanii va adauga in curand la Colectia Regala prima tableta, care ii va fi prezentata in curand pe post de „capsula digitala” ce cuprinde secvente video, fotografii si texte legate de cele sase decenii de domnie ale Elisabetei a II-a, relateaza Mediafax, care citeaza BBC. Fisierele multimedia reprezinta amintiri din ultimii 60 de ani trimise de 37.000 de persoane din 66 de tari, printre care si printul Harry, iar selectia a fost efectuata de un juriu format din directorul general al Royal Photographic Society si de Royal Librarian.

     Organizatorii au adunat 80.000 de fisiere, cu o marime totala de 150 de gigabytes, insa spatiul de stocare disponibil pe modelul de tableta ales, produs de Samsung, a limitat galeria la 60 de fisiere. Toate cele 80.000 de fisiere vor fi disponibile online, galeria fiind denumita „The Diamond re(Collection)”, amintind de Jubileul de Diamant sarbatorit in acest an de regina.

      Asadar, ar trebui sa incercam sa tinem si noi pasul cu tehnologia precum regina Marii Britanii si sa ne avantam mai curajosi in lumea virtuala, sa incercam sa ne cream o imagine care sa ne prezinte cat mai bine. Voi ce credeti ca ne-ar trebui?

Reclame