developers.soundcloud.comSoundCloud este un serviciu ce permite oricui sa faca publice pe internet inregistrari audio sau de ce nu compozitii muzicale proprii pentru tinerii interpreti care doresc sa se afirme. SoundCloud are o foarte buna integrare cu retelele sociale ca Facebook, Twitter, Tumblr permitandu-ne astfel sa impartasim usor si rapid muzica preferata cu prietenii nostri, pe cele mai populare retele sociale.

Cu un simplu cont pe SoundCloud ce poate fi creat folosind o adresa de mail sau contul de Facebook deja existent, putem intalni oameni interesati de acelasi gen muzical, o sursa de inspiratie sau de ce nu, viitori colaboratori.

Un alt mare avantaj imbucurator pentru unii si in aceeasi masura, enervant pentru altii, este faptul ca putem seta melodia sa play-eze in mod automat de indata ce un vizitator va accesa articolul in care noi am postat fisierul audio. Daca postam piesa pe pagina principala a site-ului sau blogului, vizitatorii vor fi intampinati de o melodie atunci cand vor “ateriza” pe pagina noastra.

Serviciul SoundCloud ofera si o aplicatie pentru sistemul de operare Android sau iOS cu ajutorul careia puteti fie asculta propriile melodii sau ale celorlaltor utilizatori, fie le puteti share-ui pe retelele sociale direct din aplicatie melodiile care va plac.

Aveti posibilitatea atat din aplicatia Android sau iOS cat si din interfata serviciului accesata printr-un browser de pe Desktop, sa alegeti ca melodia sau inregistrarea audio postata sa fie publica ori privata. Astea fiind spuse, audiere placuta!

Site-ul oficial SoundCloud

Aplicatiile mobile SoundCloud pentru Android, iPhone, iPad

Reclame