Social Media este cea mai rapidă şi cea mai eficientă metoda de a distribui informaţii, de a promova produse şi de a creşte numarul de potenţiali clienţi.
Marketingul pe reţelele sociale este următorul pas pe care trebuie să îl facă toate companiile. Motivul este unul simplu, oamenilor le place să socializeze şi tind să creadă mai mult părerile altora faţă de ceea ce vad într-o reclamă tradiţională.

Social Media SMO

Când vorbim de Social Media, ne referim la reţelele sociale precum Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn, Google+,
Wikipedia, site-uri de Social Bookmarking etc… şi, de ce nu, bloguri ale companiei.
siteuri social media
Social Media nu este folosit doar pentru a anunţa sau promova un produs sau un serviciu nou. Acest serviciu poate fi folosit pentru a genera vânzări directe, online advertising, relaţii cu publicul şi de ce nu, încă un element important – brand awareness! Astfel, brandul sau compania poate, prin intermediul reţelelor sociale, să ajunga în ochii şi mintea unui număr mult mai mare de potenţiali clienţi şi să primească feedback gratuit de la clienţii actuali.

Marketingul evoluează, cel tradiţional nu mai este suficient pentru a obţine rezultate excelente, este nevoie de mai mult, iar Social Media este unealta perfecta de Marketing 3.0!

Sursa: http://social-media-romania.blogspot.ro/

What Is Social Media Marketing?

Reclame