Auzim în mod regulat, sau cel puţin de acum înainte, vorbindu-se de long tail dar puţini sunt cei care înteleg cu adevărat acest concept şi mai puţini sunt cei care îl şi utilizează în procesul de optimizare al unui site pentru motoarele de căutare.

long tail

Long tail seo presupune procesul prin care un manager online poate să căştige clienți noi, făcându-se vizibil prin intermediul motoarelor de căutare pentru o expresie de două sau mai multe cuvinte care să caracterizeze nișa și consumatorul. Mai precis, longtail seo presupune promovarea unui site pentru expresii de cuvinte cheie.

Atunci când este vorba despre vânzarea de produse pe internet sau de ameliorarea vizibilității în motoarele de căutare, conceptul Long tail desemnează o teorie despre comportamentul de căutare al utilizatorilor de internet. Motoarele de căutare intermediază lunar milioane de vizitatori către cei aflați pe primele pagini.

Am putea zice că long tail seo este mai ieftin şi mai eficient deoarece o promovare generală pe un singur cuvânt cheie, în multe din nișe, ar fi aproape imposibilă!

Voi ce credeți? Este longtail seo este cea mai buna solutie de promovare a unui site?

Sursa: http://www.iseomseo.ro

http://www.thelongtail.com/

http://www.prologue.ro/articole-web-design/longtail-seo-semnificatie-si-importanta/

Reclame